Over ons

De groei van Carrosserie Vandenbussche …

In 1973 ontstond op kleinschalige basis carrosserie Vandenbussche. Julien Vandenbussche begon als bijberoep in zijn garage met carrosseriewerken uit te voeren aan wagens.

In 1978 werd de kleine garage uitgebreid naar 360m2.

In 1986 kwam de carrosserie in handen van zijn zoon Rudi. In 1998 werden we genoodzaakt om het bedrijf terug uit te breiden. Ons bedrijf werd toen 600m2 groot. Ook stierf de oprichter Julien Vandenbussche in dit jaar.

Pas 10 jaar later kwamen er terug verandering in de zaak, we werden een five star carrosserie, het gebouw werd opgefrist en men kon ontvangen worden in een nieuwe receptieruimte.

Vanaf 2011 kwam ook Bram Vandenbussche het team versterken. Hij is ondertussen de derde generatie in het bedrijf. Ondertussen zijn we een 8 koppig team die jullie de beste service kunnen aanbieden.

In 2019 werden onze uitbereidingsplannen concreet en vonden we de perfecte plaats. Vanaf Augustus 2020 mochten we onze deuren openen op de oude site van Barco en jullie in onze nieuwe carrosserie ontvangen.

Bram en Rudi

Avicar Plus en Duurzaam repareren en Long Life Repair

Wij zorgen ervoor dat uw schadedossier volledig door ons wordt afgehandeld en u geen stappen hoeft te ondernemen, na de aangifte van uw schade.

Als erkend hersteller hebben we onze kwaliteitscertificaten van Avicar Plus en Duurzaam repareren. Deze tonen aan dat we voldoen aan de verschillende criteria ’s voor de verzekeringsmaatschappijen.

Sinds kort zijn wij ook trotse houders van het Long Life Repaircertificaat en het Smart Repairlabel.

Wij verzorgen voor u de herstelling van het begin tot het einde , zodat jullie bij ons terecht kunnen en u zich geen zorgen hoeft te maken.

Avicar Plus Duurzaam repareren Long Life Repair

Erkend door ...

Ons reparatieproces is door de meeste verzekeringsmaatschappijen erkend en wordt met samenwerkingsakkoorden ondersteunt. Voordelen van dergelijke erkenning:

  • Een snelle en vlotte afhandeling van u hersteldossier
  • Vervangwagen steeds voorzien
  • Mogelijkheid tot rechtstreekse betaling
  • Schadeberekening via Informex berekeningsprogramma